Veckans…

(eller ja, nu är det ju inte "veckans" längre, eftersom jag är så seg ibland. Tänk er att det är i söndags!)
 
… lag: Inte Liverpool.Eller ja, det var väl kanske snarare så att Chelsea lyckades bättre taktiskt. Nu är Liverpool inte längre i förarsätet, utan måste förlita sig på att Manchester City tappar poäng samtidigt som Liverpool vinner samtliga matcher som är kvar. Tufft läge!
… snackis: Det måste ju ha varit Vem vet mest?. Oj vad folk har pratat med mig den här veckan! Jag har till och med blivit kallad "tv-kändis" ;)
… Toughest-träning: Körde intervaller i onsdags. Länge sedan, men skönt var det. Ovanligt nog så höll jag mig på väldigt jämn nivå genom hela passet. Annars är det vanligt att man går ut för hårt och inte orkar hålla uppe tempot på de sista intervallerna. Bra där!
… lopp: Olympiatravet. Hej vad det gick och hemmaseger blev det! Jag hade hoppats på Harry Haythrow, denna härliga kämpe och speedkula, men denn gång gick det inte. I nästa start är det återigen tuff konkurrens för honom, men jag undrar om han inte kommer bli oerhört bortglömd och klart spelvärd. En liten slant på plats får det nog bli.
… kommande grej: Pluggveckan med stort P. Inlämning söndag den 4:e maj av uppsatsen. Inte det definitiva, utan ett utkast. Men ändå, mycket att fixa den här veckan! I helgen blir det plugg för hela slanten!
… kämpe: Min Fru. Den där magen alltså, det är någon där inne som vill ha uppmärksamhet. Eller utrymme.
 
/ Herrn