Ja in´t händer det mycke på bloggen nuförti´n. Vi har pysslat med vardagsrummet i syfte att göra det mer barnvänligt. Nytt golv är lagt, med farfars hjälp tog de blott enstaka timmar. Nya möbler har införskaffats och byggts ihop, vi noterade att köper man möbler från trademax kommer de färdigmonterade, från furniturbox tar de en j*kla tid och man måste montera själva, vilket också tar en j*kla tid. Note to remember! Nu är dock det grövsta gjort och återstår gör sortering och arkivering. Allting ska få sin bestämda plats och göras svårt för Mister ´nyfiken i en strut` att komma åt.

Lilleman har nu fått sig ett eget lekhörn i vardagsrummet , inte för att jag tror att han kommer stanna där när han väl lärt sig krypa, för tillfället funkar det, han har fått en mjuk lekmatta och en koffert att ha leksaker i, hörnet är placerat på så sätt att han heller inte kan se tv:n därifrån, inte för att den är på särskilt ofta, men för de tillfällena är det bra att kunna lägga ner honom där :)

Smakportioner har vi börjat med lite smått, han verkar än så länge tåla i potatis, vilket jag är mer än lovligt tacksam för! Morötter är mums mums. Under gårdagen fick han suga på sin första bit smörgåsrån också, uppenbarligen var även detta gott då han blev sur som ett bi när mamma tyckte att det räckte som första gluten introduktion.

Nu får det vara nog med snabb något stökig uppdatering. Lilleman har somnat igen i sin försök att dregla ner så mycket som möjligt av pappas sida på sängen, med andra ord dags för mamman att ta igen lite förlorad sömn ;)

//Frun


Kommentera

Publiceras ej