Den här veckan har varit fulltecknad! Mycket på agendan och även mycket gjort. Störst del har ägnats åt uppsatsen. Denna spännande uppgift som ligger för mina fötter ända till sommaren bidrar med en del bryderier i vardagen. Att hitta ett passande ämne och forskningsfråga är inte det lättaste! Vi trodde vi hade något på gång tills i onsdags, då vi insåg att det vi tänkt göra var alldeles för likt tidigare studier. Inte bra. Då var humöret inte på topp. Men sen igår pratade vi med lite folk och vips hittade vi en annan inriktning, med samma grundtanke men lite annat syfte, och nu är vi i rullning igen. Det känns faktiskt riktigt bra!
 
I början av veckan var det fokus på Uniaden. Den beskrivs som Sveriges bredaste arbetsmarknadsmässa och flera olika utbildningar och program på universitetet fanns representerade. Jag var som sagt företagsvärd för Komatsu Forest och det blev en mycket trevlig dag! På kvällen var det bankett med ett par grabbar från humorgruppen Klungan som konferencierer. Jag har tidigare inte tyckt de varit något att ha men i tisdagskväll var de roliga!
 
Något det inte blivit så mycket av denna veckan är skidåkning. Faktiskt inte ett enda pass hittills den här veckan och jag funderar starkt på att sälja min startplats i Vasaloppet. Det har inte blivit tillräckligt med träning varken i höstas eller nu på vintern. Och det beror nog på att jag saknar den riktiga motivationen att prioritera träningen framför andra saker. Så då är det nog lika bra att inte åka till Sälen första söndagen i mars. Det är ju en kostnadsfråga också, även att jag redan har betalt själva startplatsbiljetten. Resan dit och hem plus boendet, kan bli en tusenlapp eller två. Eller tre, som blev det blev ifjol. Det finns fina skidlopp betydligt närmare och då tänker jag främst på 7-mila som är 74 km långt och går mellan Vindeln och Robetsfors. Billigare startavgift plus att det då blir en dagsaktivitet. Och sälja startplatsen i Vasaloppet, det är nog inga problem skulle jag tro, med tanke på den motionshysterin vi svenskar så fantastiskt befinner oss i för tillfället.
 
/ Herrn