Fascinerande hur bebisar kan slå näsan rätt ner i stenhårda golvet utan att blöda näsblod...Ont gör det uppenbarligen men det är som om själva näsan är gjord av gummi. Ännu någonting som är fascinerande är hur man varje gång det blir en liten duns väntar 3-5sek på antingen ett vråltjut eller enbart en förvånad blinkning.

Övrig information är att Lilleman nu växt ur storlek 62, kanske egentligen förra veckan eller dagarna innan förra veckan. råder tillfällig brist på kläder i storlek 68, dock är det några på väg. Vi kör därmed tillfälligt ett nytt mode med pyjamas även på dagtid, även såkallad onepiece.

Vad gällande blöjor struntar lilleman blank i viktangivelsen på paketen. Numera är det Liberos stl 4 eller Pampers stl 3 som gäller. Ja Pampers stl 3 är typ lika stora som Libero stl 4. Han tenderar dock att överfylla även dessa, tror det är en hobby han lagt sig till med. Kul för mamma verkar han tycka och ler lite illmarigt när mamma ska byta blöja och försöka rädda det som räddas kan av andra tillfälligt rena kroppsdelar, som tycks hamna just där, där övriga kroppsdelar inte ska hamna.
 
Tänk om lilleman kunde hålla sig tills pappa kom hem bara för sakens skull ibland ;)
 
 
 


Ikväll får Sam och pappa lite egentid då mamma tar sin flykt till stallet och ser på Annas första hopplektion. Ses mycket fram emot!

//Frun

Kommentera

Publiceras ej