Jag blir tokig på hur mycke jag längtar efter att få dra på mig en snygg fodralklänning! Problemet är att jag inte kommer kunna det förens sommaren 2015. Denna sommar kommer gå åt till att vandra omkring i amningslinnen och mjukisbyxor, förmodar jag. Har skapat en mapp med klänningar jag suktar efter från olika webbutiker just nu.
Knepiga är att jag inte riktigt gillar mig själv i klänning eftersom jag är så kort + att jag har kraftiga vader och överarmar från alla år av ridning. Banala bekymmer man har såhär kring läggdags.
 
Här är i alla fall några av de klänningar jag suktar efter. (De finns på Zalando älskling).
 
 
Liv (som älskar att prata om sig själv i tredje person) och bebis anser att eftersom Liv nu känner sig ungefär lika snygg som en valross så borde hon rimligtvis få känna sig vacker nästa sommar, hon vill liksom stråla då, säger bebis och Liv kan inte annat än hålla med.
 
Dagen idag har i alla fall bestått av jobb och lite inhandlade av småsaker, köpte en "tältstol" att ha under helgen då det vankas grundkurs i Rundcorall på sörgården. Ska bli fantastiskt intressant! Mer om detta senare. Sen inföskaffa vi en ny mus till min dator, känns jättekonstigt att muspekaren nu rör sig snabbt över skärmen, man måste liksom inte gå och hämta den. Om ni förstår vad jag menar :) 15 år senare har jag också köpt min första mp3-spelare! Sjukt vad high-tech jag känner mig! Tanken är att jag ska köpa hem ljudböcker som man laddar ner till datorn och för över till mp3-spelaren, dessa ska jag lyssna på när jag ligger ute i min baden-baden med solhatt, solglasögon, bikini och en Virgin long island icetea i handen under alla varma sommardagar medan maken klipper gräset och bebis ligger mätt och belåten och sover i sin sköna vagn i det svala vardagsrummet. (Man får drömma, det har mamma sagt).
 
Nu är det verkligen dags för sängen. Puss och godnatt! // Frugan